lauantai 19. tammikuuta 2013

MADERULLA kera kinkun ja vuohenjuuston


 

Tarvitset: madefilettä, ilmakuivattua kinkkua, vuohenjuustoa, sitruunaa, tilliä, suolaa ja pippuria sekä voita paistamiseen... niin ja hammastikkuja...





Mausta madefileet sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Levitä kinkku fileen päälle, pari viipaletta vuohenjuustoa ja tilliä maun mukaan. Rullaa file ja sulje fileen päädyt hammastikuilla kiinni, jotta aromit pysyvät sisällä.



Laita nokare voita pannuun ja ruskista rullalle kaunis pinta. Laita rullat vielä uuniin kypsymään 200 asteeseen noin 15 - 20 minuuttia. Ohje käy loistavasti myös mille tahansa vaalealle kalalle, esim. kuhalle.





2 kommenttia:

  1. Ohje käy sovellettuna oikein hyvin kanalle, filepihville. (Kun ei ehtiny kalakauppaan...)

    VastaaPoista
  2. Niin varmasti käykin... Täytyypä joskus kokeilla :)

    VastaaPoista