perjantai 18. tammikuuta 2013

Hauki Marimekossa...

Lupasin etten kirjoita pukeutumisesta, PAITSI jos siihen liittyy kala :) Tähänpä liittyy ja kaiken lisäksi tämä pukeutuminen liittyy vielä ruokaankin.









Ennen joulua työkaverini O vinkkasi minulle, että Marimekolla on hieno haukikuosi. Ja toden totta löytyi haukiesiliinaa, haukiuunikinnasta, haukitiskirättiä... Ja varsinkin esiliina ja uunikintaat ovat todella hienot, suorastaan tyylikkäät.





Niinpä kaikki työkaverini  (O mukaan lukien) saivat pukinkonttiin uunikintaan kera tiskirätin. Esiliina meni äidilleni.
Juu, kyllä meidän perheessä saa usein lahjaksi jotain kalaan liittyvää :)






Itse sain aivan upean  Sami Tallbergin ja Janne Tarmion uuden kirjan Mäti -helmiä lautasella. Siis todella mahtava kirja... minä rakastan mätiä! Glorian ruoka ja viini -lehdessä (1/2013) kirjan kerrottiin sopivan hifistelijöille ja kalastajille... hmm... en ole kyllä kumpaakaan, mutta ehkä jotain siltä väliltä :)



Niin ja sain syksyllä hyvältä ystävältäni lahjaksi kalakuvioitua wc-paperia! Veikkaanpa, että aika harva olisi innoissaan saadessaan 45 vuotis lahjaksi vessapaperia, mutta minäpä olin  ;)



2 kommenttia:

  1. O kiittää ja kumartaa! Haukiuunikinnas ja -tiskirätti ovat herättäneet vierailijoissa paljon ihastusta, jopa kateutta.
    - Outi ;)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! ja kiitos itsellesi vinkistä :)

    VastaaPoista