maanantai 11. helmikuuta 2013

SUNNUNTAIN PIKARUOKALOUNAS




Kun on yrittäjä ja aikuisopiskelija, niin silloinpa käy usein niin, että sunnuntait joutuu uhraamaan läksyille.

Eilenkin oli suuret suunnitelmat hienosta lounaasta, mutta kuinkas kävikään. Vaikka olikin laskiainen, niin silti ruotsin tehtävät vei aikaa niin runsaasti ja kun jäkipolvi alkoi pyörimään nälissään lähellä, oli tehtävä pikalounas... onneksi se kalasta onnistuu helposti!

Jääkaapissa oli nahattomia siikafileitä, joista olin nyppinyt ruodot pois. Ei muuta kuin riisit kiehumaan ja fileet pöydälle levälleen. Fileille ripottelin myllystä ripauksen merisuolaa, hiukan pippuria, parmesan juustoraastetta, puristin pari valkosipulikynttä ja tilliä. "Taittelin" fileet nippuun ja pannulle voihin paistumaan.



Ruoan valmistukseen meni aikaa kaiken kaikkiaan noin 20 minuuttia... siis pikaruokaa todellakin ja hyvää oli! E & T tykkäsivät... varmaankin enemmän kuin alkusuunnitelman mukaisesta ruuasta :)

Illaksi tein vielä siikatartaria med avokado... siitä postaan myöhemmin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti