Ja tietenkin evästä pitää olla, että jaksaa... tällä kertaa Savumuikkuvoileipiä
Kesällä ihan parasta ovat tuoreet, perinteisesti savustetut Keiteleen muikut. Ja nehän sitten syödään tietenkin ihan kokonaisena päineen kaikkineen :)
Tein kahdenlaisia leipiä, joihin molempiin tuli muikkuja ja kananmunaa. Ensimmäiseen versioon tarvikkeet ovat ruisleipää, voita, varhaiskaalia, keitettyjä kananmunia siivuina, savumuikkuja sekä T*mun Kesätomaattikastiketta, joka sopi aivan loistavasti näihin leipiin. Sekä savumuikkuja että T*mun Kesätomaattikastiketta on myytävänä meillä, Kalaliike Mäkisellä
Toiseen leipään tein kananmunavoita. Alimmaiseksi laitoin jääsalaattia, sitten kananmunavoita ja päälle savumuikkuja jälleen, mutta tällä kertaa otin muikuista pelkät fileet. Tämä versio sopii myös niille, jotka haluavat kalansa ilman ruotoja ja päätä.
Kyllä näillä eväillä jaksoi... niin ja Kimi ajoi hienosti toiseksi ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti